Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legyenek a nyilvános helyeken nagyobb wc-k!!!

Ez most azért jutott eszembe, mert délelőtt moziban voltunk a lányokkal.

 

Ne tudjátok meg, mennyire körülményes 2 kislánnyal idegen helyen wc-re menni!

 

Valahogy bepréselem hármunkat a szűk klotyóba, utána megfordulok, vigyázva, hogy a hátizsákkal egyik csajt se fejeljem le, majd elkezdem letépkedni és a deszkára rakni a wc papirt. Ráültetem az egyik csajt, végez, adom neki a wc papirt, hogy törölje meg magát, utána óvatos helycsere, már intézem a másik csajnak a deszkára papirt, miközben trenírozom az 1. lánykát, hogy ugyan húzza már fel a bugyit és a nadrágot. Persze mindeközben az 1. csaj öltözés közben orrbaveri a 2. számút, az pedig hirtelen belelöki az addigra már szépen elrendezett klotyópapírt a deszkáról a wc-be, úgyhogy kezdhetem előről megint kirakni. Mikor végre a 2. csaj is végez, jövök én, óvatos helyváltoztatás, lefejelés, orrbavágás, papir a deszkára és mire kijutunk a kb. 1 nm-es helyről már egy levél nyugtatóra van szükségem, a lányoknak meg egy másik anyára...

 

 

(a kezdetekről szóló sztorizást majd később folytatom!)

0 Tovább

A kezdetek

Hol is kezdjem...

 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú és egy lány.

Találkoztak, és innentől semmi sem úgy történt, ahogy a mesében. Nem voltak sárkányok vagy gonosz ellenfelek, csak hétköznapi akadályok, a szokásos, ami mindenkivel (vagy majdnem mindenkivel) megesik.

 

Éppen befejeztem a középiskola 2. osztályát, mikor meguntam a barátnőim unszolását és igaz, ami igaz, már anyu is pedzegette, hogy talán 16 évesen már eljárhatnék szórakozni, így aztán fejet hajtottam a többség akarata előtt, nem sejtve, hogy ezzel örökre megváltozik az életem.

A férjem sem. Lehet, hogy akkor inkább menekült volna onnan? :D

Szóval egyszercsak egymás mellé kerültünk egy szórakozóhelyen és elkezdtünk beszélgetni. Ez lassan 17 éve történt, együttjárás, eljegyzés, esküvő, de közben már elkezdődött a sokéves kálváriánk.

 

Egy napon azzal az érzéssel keltem fel, hogy gyereket szeretnék. Ez számomra is furcsa volt, hiszen addig egyenesen a hideg rázott ki a gondolatra, nem éreztem még, hogy itt lenne az ideje. Megbeszéltük, és eldöntöttük, hogy elsütjük a startpisztolyt, hogy stílusos legyek. ;)

Ezután következett a pokoljárás. Az első időkben még a föld felett járva tervezgettem, mint egy agyament, egyfolytában csak mosolyogtam. Kb. fél év után kezdtem először érezni a később már ismerőssé váló szúrást a szívem tájékán, de igazából 1 év után ültem fel a hullámvasútra. Valahogy csak nem akart soha megjelenni a 2 csík a teszten.

0 Tovább

3...2...1... és indul :)

Még soha nem írtam blogot, hagyományos naplót is csak régen, gyerekkoromban, úgyhogy nem tudom, menni fog-e.

Talán menni fog. Más is sikerült már. Majd leírom. :)

0 Tovább
12
»

horadi, avagy örökbefogadás a 21. században

blogavatar

7 év és sok viszontagság után egy 2,5 éves ikerpár anyukája lettem. Ez a blog arról szól, hogy milyen az, mikor az ember megkapja a sorstól, amit akart. :)

Utolsó kommentek